Wszystko jest optyczne

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Wszystko jest optyczne » Sport, rekreacja i turystyka » Jaki sport uprawiacie?

Jaki sport uprawiacie?

Posts 1 to 9 of 9

1

Witam serdecznie chciałym się dowiedziec jaki sport lubicie uprawiać ?

0

2

Ja gram w golfa na zielonych polach , świetny sport jak dla mnie ;)  No i  ile emocji i funu przy tym.

0

3

Ja wędkarstwo właśnie zamówiłem         kołowrotki sumowe trwałe i mam nadzieje że będą  na długo starczyć, już się nie mogę doczekać aż pojadę na rybki.

0

4

Ja tam narciarstwo często i do tego latem surfing sobie śmigam na desce nad morzem spoko opcja.

0

5

Ja lubię bardzo właśnie różne wyczynowe sporty teraz zabrałem się za wspinacze górską powiem ci że fajna sprawa ale na razie testuje na ściance wspinaczkowej z zabezpieczeniem

0

6

Ja włąśnie chce zacząć coś robić rower na razie odpada bo zima ale coś bardziej takie w domu ćwiczenia nie bardzo może jakaś halówka coś

0

7

Ja lubie jeździć sobie na bowling albo na golfa spoko sprawa tak się odprężyć przy ładnej pogodzie na polu golfowym lubie te klimaty

0

8

Ja lubie dużo na basen chodzić ogólnie sporty wodne to moja pasja super sprawa.

0

9

Witam serdecznie ja uprawiam bieganie na długich dystansach i nawet dobrze mi to idzie, ostatnio nawet zakupiłem sobie         wieszak na medale cena była atrakcyjna i  mam nadzieje że niedługo się zapełni :D BO już czas osiągać sukcesy.

0

You are here » Wszystko jest optyczne » Sport, rekreacja i turystyka » Jaki sport uprawiacie?