Wszystko jest optyczne

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Wszystko jest optyczne » Sport, rekreacja i turystyka » Jakie narty?

Jakie narty?

Posts 1 to 8 of 8

1

Witam serdecznie czy ktoś może mi polecić         narty race ?? Ktoś może już z was takie ma i może coś powiedzieć na ich temat? Z góry dziękuje.

0

2

Ja slyszałem że bardzo dobre są np narty atomic :) Polecam takie ze swojej strony.

0

3

No właśnie na narty bym się wybrał z kimś ale nie mam nikogo kto by mógł się ze mną wybrac na narty.

0

4

Ja polecam narty head. Modeli jest na tyle dużo, że każdy znajdzie coś dla siebie.

0

5

Ja mam narty atomic head i są spoko model mi pasuje a nie jestem jakoś super zaawansowany w jeździe jeżdże tylko sezonowo od 3 lat

0

6

No ja tam się nie znam i też szukam jakiś nart dla początkującego nie chce wypożyczać mogą być używki ale jakieś konkretne

0

7

Wypożycz sobie jakieś narty przetestuj a potem najwyżej kup takie same ja to ci powiem że tak zawsze robie i spoko mam sprawdzone narty zawsze

0

8

też potrzebuje jakiś nart najlepiej ze sklepu online juz nie wazne jakie potrzebuje coś dobrego i co wytrzyma długo macie cos?

0

You are here » Wszystko jest optyczne » Sport, rekreacja i turystyka » Jakie narty?